Bestyrelsesmedlem Stefan Petsch Jensen

image_pdfimage_print

Jeg er 33 år, og nyvalgt til bestyrelsen fra Oktober 2011. Jeg bor i Gilleleje, og har altid interesseret mig for biler og mekanik. Interessen er nedarvet, og startede allerede i år 1900, da min oldefar og en kompagnon byggede en af Danmarks første biler. Siden da, har alle efterkommere været bidt af biler og mekanik, og jeg er heller ikke gået ram forbi. Min farfar byggede to små 80 cc vandkølede totaktsmotorer sidst i 40´erne. Den ene gjorde tjeneste som generator i et kolonihavehus, den anden er jeg ved at renovere i dag.

Min første bil var en Wartburg 353W, og som Sir Stirling Moss siger; “Man glemmer aldrig sin første kvinde, og sin første bil” Kvinden er stukket af for længst, men bilen har jeg da endnu!

Min tilgang til DKW klubben var et rent tilfælde. I år 2000 stod jeg og skulle finde en håndfuld Wartburg ejere til en filmoptagelse til tysk MDR-TV. Det var sværere end som så, indtil jeg fik ringet til Arne Jørgensen. Han stillede mig videre til Hans-Willy Rasmussen, som gav mig et par telefonnumre, og så var den i vinkel. Optagelserne kom i kassen, og vi havde en hyggelig dag. Indtil den dag, havde jeg blot brugt min Wartburg til daglig transport, men fra da af, blev den lidt af et klenodie for mig. Senere samme år deltog jeg i DKW løvfaldsløbet, men et medlemskab havde jeg dengang ikke overvejet. En Wartburg var jo alt for ny og almindelig dengang. Derimod stiftede jeg sammen med to af de andre “Filmstjerner” klubben “Wartburg club Danmark”, som i dag er gået i symbiose med Trabant klubben.