De praktiske oplysninger

image_pdfimage_print

Præmien fastsættes efter køretøjets handelsværdi. Præmierne kan du læse her Der stilles en række betingelser for at kunne tegne forsikringen, de er sat for at sikre at køretøjerne bliver opbevaret og brugt på en måde så der er mindst mulig sandsynlighed for skader. Du kan læse betingelserne her.

Du kan også tegne dine øvrige forsikringer hos E-forsikringer og ETU Forsikring til attraktive priser. Du skal kontakte selskabet via www.e-forsikringer.dk eller på telefon 43 20 20 00 For at tegne forsikring skal du bruge en forsikringsbegæring, som du enten kan få ved at henvende dig til Dansk DKW Klub på telefon, 86 47 48 31 (aften) pr post , eller pr mail p.hegaard@tdcadsl.dk du kan også hente begæringen som pdf-fil (kræver at du har Adobe Acrobat Reader installeret, ellers kan den hentes her – bemærk at du skal fjerne flueben hvis du ikke vil have en Google toolbar med i samme omgang) som du udfylder og fremsender til ovenstående adresse, vi skal bruge din underskrift for at tegne forsikringen, så derfor kan du ikke sende begæringen elektronisk.

Begæringen skal ledsages af mindst 2 gode fotos af køretøjet (1 skråt forfra fra den ene side og 1 skråt bagfra fra den anden side). Vi bruger fotoene til at konstatere køretøjets originalitet, tilstedeværelse, stand og som hjælp til at ansætte den handelsværdi som præmien skal beregnes efter. Fotos kan fremsendes som kvalitetsaftryk eller som elektronisk fil til p.hegaard@tdcadsl.dk Fremsender du elektronisk skal dine medlemsoplysninger fremgå af mailen, og billedfilerne skal være af formatet jpg og ikke fylde mere end 400 KB. Er du endnu ikke medlem af Dansk DKW Klub skal du melde dig ind og være registreret som medlem før din begæring vil blive behandlet.

Du kan godt rekvirere, udfylde og tilbagesende begæring, for at fremme ekspeditionen anbefaler vi dig at vedlægge en kopi af din indbetaling da det kan tage op til 10 dage før banken giver os meddelelse om din indbetaling.